• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  26 Νοεμβρίου, 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 26 Νοεμβρίου, 2017 - 12:40 μ.μ.

  Ηλίας Ψινάκης: Απένειμε παράσημο στον Jean Paul Gaultier (φωτό,βίντεο)

  Ο Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.
  Χθες μάλιστα τιμήθηκε από τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στο Μουσείο Μπενάκη με το παράσημο «Λεγεώνας του Μαραθώνα» για την προσφορά του στην Ελλάδα.

  «Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial, ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει και διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε στο Instagram o Ηλίας Ψινάκης ανεβάζοντας βίντεο από την απονομή.
   «Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon!» σημείωσε στο μήνυμά του ο Ηλίας Ψινάκης.

  Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial ,ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει & διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες! Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon! #amphictyonyofancientgreekcities #Greece 🇬🇷 #France 🇫🇷 #Marathon #Athens #JeanPaulGaultier
  A post shared by Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

 • Κάντε like στον istioforo news
 • Scroll to Top