• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  15 Σεπτεμβρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 15 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:56 μ.μ.

  Συνέλαβαν ξανά τον πλοίαρχο και τον μηχανικό του Αγία Ζώνη ΙΙ

  Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν ξανά ο πλοίαρχος και ο μηχανικός του Αγία Ζώνη ΙΙ που προκάλεσε την ρύπανση στο Σαρωνικό.
  Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί αμέσως μετά την βύθιση του πλοίου, στα ανοικτά της Σαλαμίνας την περασμένη Κυριακή και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.
  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που μετέδωσε ο Alpha, συνελήφθησαν εκ νέου πριν από λίγο. Αναμένονται ανακοινώσεις από το Λιμενικό.

  Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά άσκησε ποινή δίωξη κατά παντός υπευθύνου για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια με βάση το άρθρο 28 του ποινικού κώδικα και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης σύμφωνα με τον νόμο 1650/86.
  Η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να καλέσει μέλη του πληρώματος αλλά και στελέχη της πλοιοκτήτριας εταιρείας
  Εκκρεμούν δε οι μηνύσεις  που έχουν ασκήσει κατά παντός υπευθύνου οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Αλίμου Γ. Παπανικολάου και Α. Κονδύλης.
  Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη στο Μαξίμου το μεσημέρι της Παρασκευής έδωσε εντολή  για απόδοση των ευθυνών και την  αυστηρότατη τιμωρία όλων των υπευθύνων.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top