• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  3 Αυγούστου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 3 Αυγούστου 2017 - 8:59 μ.μ.

  «Θερμό» επεισόδιο στο Τζιμπουτί- Ιάπωνες βατραχάνθρωποι κινήθηκαν προς Κινεζικό πλοίο

  Το τελευταίο διάστημα, τα φώτα της δημοσιότητας είχαν επικεντρωθεί στην, εν πολλοίς, ενδεχόμενη διαμάχη μεταξύ Κινεζικών και Αμερικανικών στρατευμάτων, επί εδάφους Τζιμπουτί, αφού και οι δύο χώρες διαθέτουν πλέον στρατιωτικές βάσεις στη χώρα και μάλιστα πολύ κοντά.
  Μολαταύτα, το «θερμό» επεισόδιο δεν φαίνεται να προήλθε μεταξύ των δύο, αλλά μεταξύ Κινέζων και Ιαπώνων, δύο χωρών που δεν φημίζονται για τις διμερείς τους σχέσεις και ούτε φυσικά για την ιστορική τους… φιλία. Ειδικότερα, πλην των ΗΠΑ και της Κίνας, εξίσου και η Ιαπωνία, διαθέτει στρατιωτική βάση στην περιοχή. Μια βάση την οποία μάλιστα επέκτειναν, στον απόηχο του… κινεζικού ερχομού.
  Ακολούθως, Κινεζικά μέσα δημοσιεύουν – μόνο κινεζικά μέσα – περί ενός επεισοδίου, κατά το οποίο φέρονται Ιάπωνες βατραχάνθρωποι να έχουν προσεγγίσει τα κινεζικά πλοία στην καινούργια βάση, ενδεχομένως για να αποπειραθούν να συλλέξουν πληροφορίες.
  Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για χρήση βίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως οι Κινέζοι υπογραμμίζουν πως θα λάβουν μέτρα.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: «Θερμό» επεισόδιο στο Τζιμπουτί- Ιάπωνες βατραχάνθρωποι κινήθηκαν προς Κινεζικό πλοίο Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top