• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  14 Ιουλίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 14 Ιουλίου 2017 - 7:45 μ.μ.

  Συνελήφθη 48χρονος στις Σέρρες γιατί διατηρούσε «οπλοστάσιο»- Ισχυρίστηκε ότι είναι οικογενειακά κειμήλια (φωτο)

  Ένας 48χρονος άνδρας από την Μαυροθάλλασα των Σερρών, συνελήφθη από τις αρχές καθώς είχε μεταξύ άλλων πολεμικά όπλα, πιστόλια, πάνω από 2.500 φυσίγγια, γεμιστήρες φυσιγγίων και χειροβομβίδες.
  Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος παγοπώλης έκρυβε στο σπίτι του ένα οπλοπολυβόλο με δύο γεμιστήρες, δύο πολεμικά τουφέκια, τρία πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, μία κυνηγετική καραμπίνα, 2.554 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 122 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 4 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 9 μολύβδινα σφαιρίδια, βραδύκαυστο φιτίλι μήκους 37 εκατοστών, 14 κάλυκες και 6 φωτοβολίδες.

  Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
  Ο εξοπλισμός που κατασχέθηκε θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

  Ο ίδιος ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ισχυρίζεται ότι τα όπλα και τα πυρομαχικά αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, ότι είναι αχρησιμοποίητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ότι δεν σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top