• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  16 Ιουνίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 16 Ιουνίου 2017 - 7:11 μ.μ.

  Λέσβος: Θα συνεχιστούν κανονικά οι Πανελλαδικές τη Δευτέρα

  Θα συνεχιστούν κανονικά οι  Πανελλαδικές Εξετάσεις από τη Δευτέρα στη Λέσβο και το υπουργείο θα αναλάβει την απαραίτητη νομοθετική πρωτοβουλία για την εισαγωγή των υποψηφίων των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ, με επιπλέον ποσοστό στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
  Το υπουργείο Παιδείας, μετά την έγγραφη διαβεβαίωση της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ότι τα σχολικά συγκροτήματα στη Λέσβο που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων είναι ασφαλή, ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα.


  Επίσης θα μεριμνήσει ώστε οι εξ αναβολής εξετάσεις να διενεργηθούν στο τέλος της παρούσας περιόδου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες ημέρες.
  Υπογραμμίζεται ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον σεισμό, το υπουργείο θα αναλάβει την απαραίτητη νομοθετική πρωτοβουλία για την εισαγωγή των υποψηφίων των περιοχών που επλήγησαν, με επιπλέον ποσοστό στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Λέσβος: Θα συνεχιστούν κανονικά οι Πανελλαδικές τη Δευτέρα Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top