• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  19 Μαΐου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 19 Μαΐου 2017 - 7:45 π.μ.

  Βίντεο: Σκυλί μόλις φεύγει το αφεντικό του κάνει τούμπες στον καναπέ!

  Όταν λείπει η "γάτα", χορεύουν τα... σκυλιά! Το σκυλί που κανονικά απαγορεύεται να κάτσει πάνω στο καναπέ, μόλις φύγει το αφεντικό του, δεν χάνει ευκαιρία!
  Όταν οι γονείς λείπουν από το σπίτι, τα παιδιά ξεσαλώνουν! Κάπως έτσι γίνεται και στην περίπτωση των σκύλων! Καλά ακούσατε... Ο σκύλος του παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  O ιδιοκτήτης αυτού του αξιολάτρευτου σκύλου τού απαγορεύει να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού. Έτσι, το υπάκουο σκυλάκι φροντίζει όταν βρίσκεται μαζί με το αφεντικό του να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του. Τι συμβαίνει όμως όταν το αφεντικό λείπει;
  Όταν έπρεπε να αφήσει τα κατοικίδια του σπιτιού μόνα τους για να πάει στη δουλειά, αυτή τη φορά άφησε ανοιχτή την κάμερα έτσι ώστε να δει τι κάνουν η γάτα και ο σκύλος που έχει στο σπίτι, όσο λείπει. Όταν γύρισε και είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό!
  Διστακτικά αρχικά, ο σκύλος πλησιάζει τον καναπέ... Μόλις βεβαιωθεί ότι έφυγε για τα καλά το αφεντικό, ανεβαίνει και ξεσαλώνει στον καναπέ! Τρίβεται, στροβιλίζεται, τρέχει πάνω του και απολαμβάνει το κάθε λεπτό της... αταξίας του.
  Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top