• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  18 Μαΐου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 18 Μαΐου 2017 - 12:00 μ.μ.

  Βίντεο: Δείτε που είναι τα βράδια τα πιο πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα!

  Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη-κράτος στη Νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Μαλαισίας. Παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό κέντρο, συγκεντρώνει τεράστιο πλούτο αλλά και ένα σημαντικό πρόβλημα: το χωροταξικό.
  Το πολύ μικρό μέγεθος της νησιωτικής αυτής πόλης σε συνδυασμό με τον αριθμό του πληθυσμού της (περίπου 5,6 εκατομμύρια) αλλά και τα πλήθη των εμπορικών επισκεπτών που δέχεται, καθιστούν τη διαμονή και την κυκλοφορία στα όριά της ιδιαίτερα δύσκολη.
  Ο μεγάλος πλούτος της πόλης την καθιστά επίσης σημαντική αγορά πανάκριβων πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων, τα οποία προφανώς αντιμετωπίζουν και αυτά πρόβλημα χώρου.
  Δεν είναι λοιπόν διόλου περίεργο που ένα κορυφαίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένο πάρκινγκ δημιουργήθηκε ειδικά για αυτά, στο κέντρο της πόλης. Η εταιρεία Autobahn Motors Building που το διαχειρίζεται, φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατόχους των πανάκριβων οχημάτων που το χρησιμοποιούν, αλλά για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Επενδυμένοι με γυαλί, οι τέσσερις πυλώνες των 15 ορόφων στους οποίους σταθμεύουν τα πολύτιμα τετράτροχα, βρίσκονται σε κοινή θέα.
  Ειδικά τη νύχτα όπου τα supercars και οι λιμουζίνες γεμίζουν σχεδόν απόλυτα το χώρο, με τη βοήθεια του κατάλληλου φωτισμού αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα.    ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top