• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  17 Φεβρουαρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 11:30 π.μ.

  Η πανέξυπνη ιδέα που μεταμορφώνει το σπίτι σας: Έτσι θα φαίνεται πιο μοντέρνο. (photos)

  Σε πολλά σπίτια ο χώρος βγάζει κάτι το παλιό κάτι που επηρεάζει και την ψυχολογία μας. Μεταμορφώνοντάς τα λοιπόν με μικρές αλλά σημαντικές πινελιές όλη η διάθεσή μας μπορεί να αλλάξει.
  Σας έχουμε, λοιπόν, εκπληκτικές ιδέες για να υιοθετήσετε αυτό το trend μέσα στο σπίτι σας και πιο συγκεκριμένα στους τοίχους κάθε δωματίου.
  Επιλογή δύο χρωμάτων Color blocking σημαίνει συνδυασμός 2 ή περισσοτέρων χρωμάτων χωρισμένα μεταξύ τους με γεωμετρική ακρίβεια. Η πιο απλή περίπτωση color blocking είναι αυτή της επιλογής δύο χρωμάτων. Επιλέξτε, λοιπόν, δύο αποχρώσεις που σας αρέσουν και βάψτε το μισό πάνω μέρος του τοίχου σας στη μια απόχρωση και το άλλο μισό στην άλλη απόχρωση.
  Επιλέξτε δύο αποχρώσεις που σας αρέσουν για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο color blocking αποτέλεσμα.
  Color blocking στα ντουλάπια της κουζίνας Εκτός από τους τοίχους μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το εκπληκτικό trend και στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Βάψτε κάθε πόρτα σε μια διαφορετική απόχρωση αλλά επιλέξτε λευκό ή κάποια πολύ απαλή απόχρωση για τους τοίχους σας.
  Color blocking στα ντουλάπια της κουζίνας!
  Μπάνιο Στο μπάνιο μπορείτε να βάψετε ένα μέρος του τοίχου σας σε κάποια έντονη απόχρωση. Όπως θα δείτε σε όλες τις εικόνες το color blocking έχει κάποια σχέση και με τη γεωμετρία καθώς τα χρώματα βάφονται μέσα σε γεωμετρικά σχήματα. Κύκλοι, καμπύλες, ευθείες, ορθογώνια, ρόμβοι, τρίγωνα και παραλληλόγραμμα είναι μόνο μερικά από τα σχήματα που θα δείτε να ακολουθείται η αρχή του color blocking.
  Δείτε πόσο διαφορετικό δείχνει αυτό το μπάνιο.
  Δείτε πόσο διαφορετικό δείχνει αυτό το μπάνιο.
  Παρόμοιες αποχρώσεις Αν, για παράδειγμα, σας αρέσει το γκρι χρώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες αποχρώσεις του. Στο δωμάτιο που απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα έχουν χρησιμοποιηθεί 4 διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
  Σε αυτό το σαλόνι έχουν επιλεχθεί παρόμοιες αποχρώσεις του γκρι.
  Σε αυτό το σαλόνι έχουν επιλεγεί διάφορες αποχρώσεις του γκρι.
  Κόντρα αποχρώσεις Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο αποχρώσεις που είναι κοντά η μια στην άλλη. Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, στο καθιστικό της φωτογραφίας έχουν επιλεγεί 3 χρώματα που δεν έχουν κάποια κοινή βάση αλλά παρ’όλα αυτά ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο όμορφο με τα μαξιλάρια που έχουν τα ίδια χρώματα.
  Όμως δεν είναι απαραίτητο οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσετε να είναι πάντα κοντινές.
  Παλ color blocking Ένα από τα αγαπημένα μας στιλ για να βάψετε τους τοίχους σας είναι 2 ή 3 παλ αποχρώσεις που συνδυάζονται πάνω στους τοίχους. Αυτό το στιλ ταιριάζει πολύ σε κουζίνες, μπάνια αλλά και υπνοδωμάτια.
  Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν φανταστικά στην κουζίνα.
  Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ στην κουζίνα.
  Δώστε έμφαση σε μια γωνιά του σπιτιού Το color blocking χρησιμοποιείται πολύ για να δώσετε έμφαση ακόμα και σε μια μόνο γωνιά του σπιτιού. Έτσι, αν θέλετε να τονίσετε κάποιο σημείο του σπιτιού σας μπορείτε να βάψετε τον τοίχο πίσω από αυτό δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο πολύχρωμο γεωμετρικό σχήμα.
  Βάφοντας ένα μικρό μέρος του τοίχου σε μια έντονη απόχρωση δίνετε έμφαση σε εκείνο το σημείο του σπιτιού
  Υπνοδωμάτιο Στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να επιλέξετε 2 ή 3 αποχρώσεις βάφοντας τους τοίχους οριζόντια ή και κάθετα στα χρώματα που σας αρέσουν. Ακολουθήστε το ίδιο στιλ βαψίματος και στα κομοδίνα σας.
  Σε αυτό το υπνοδωμάτιο έχει υιοθετηθεί το color blocking effect σε τοίχους αλλά και κομοδίνα.
  Σε αυτό το υπνοδωμάτιο έχει υιοθετηθεί το color blocking effect σε τοίχους αλλά και κομοδίνα.
  Το συγκεκριμένο trend στους τοίχους μπορεί να ανανεώσει εντελώς το χώρο σας και να του δώσει φρέσκια, ανοιξιάτικη πνοή. Επιλέξτε το ειδικά αν θέλετε να συνδυάσετε πάνω από 2 αποχρώσεις στους τοίχους σας ή ακόμα και αν θέλετε να ανανεώσετε κάποια έπιπλά σας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Η πανέξυπνη ιδέα που μεταμορφώνει το σπίτι σας: Έτσι θα φαίνεται πιο μοντέρνο. (photos) Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top