• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 - 6:23 μ.μ.

  Toontastic 3D: Η παιδική φαντασία αποκτά τρεις διαστάσεις (video)

  Η Google ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο project της για παιδιά. Η εφαρμογή Toontastic 3D δίνει στην ανεξάντλητη παιδική φαντασία και δημιουργικότηταμία ακόμη διάσταση καθώς αναμένεται σε αυτήν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα οι νέοι μικροί μας «ήρωες». 
  Οι σημερινές ψηφιακές εφαρμογές και τα υπάρχοντα εργαλεία προσφέρουν απίθανες ευκαιρίες στα παιδιά, αλλά και σε όσους… αισθάνονται παιδιά, ώστενα χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους καιμε σύμμαχο την τεχνολογία να ανακαλύψουν, εξερευνήσουν και κυρίως διασκεδάσουν! 

  Τα τελευταία χρόνια, η στενή συνεργασίατων προγραμματιστών της Googleμε εκπαιδευτικούς έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθούντα απαραίτητα προγράμματα, ώστε τα παιδιά να μπορέσουννα δημιουργήσουν μέσω κώδικα, να δημιουργήσουν τα δικά τουςDoodleτης Google, να εξερευνήσουν εξωτικά τοπία μέσα από την εικονική πραγματικότητα, ακόμα και να περιηγηθούν στα Ιμαλάια με ένα πολύ φιλικό Yeti που ονομάζεται Verne.
  Σήμερα, η Google παρουσιάζει το πιο πρόσφατο project της για παιδιά, θέλοντας να δώσει φωνή στην φαντασία τους και να μεταμορφώσει τις συσκευές σε ισχυρά εργαλεία δημιουργίας και εκμάθησης δημιουργικών δεξιοτήτων.
  Με το Toontastic 3D, τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν και να δώσουν εικόνα και κίνηση σε φανταστικούς χαρακτήρες. Μπορούν ακόμα να αφηγηθούν τις δικές τους περιπέτειες, να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήρωες ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο φαντάζονται. Παράλληλα, όλες αυτές οι δυνατότητες μπορούν να αξιοποιηθούν στις σχολικές τους εργασίες. 
  Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να «παίζουν» με τους χαρακτήρες στην οθόνη και να δημιουργούν τη δική τους ιστορία. Είναι σαν ένα ψηφιακό θέατρο με μαριονέτες, αλλά με ανεξάντλητους τρισδιάστατους  διαδραστικούς κόσμους, δεκάδες χαρακτήρες που αλλάζουν, εργαλεία τρισδιάστατης ζωγραφικής και ένα «εργαστήριο» ιδεών με δείγματα ιστοριών που θα αποτελέσουν το έναυσμα γιανέες δημιουργίες.
  Όπως το αρχικό Toontastic (που κυκλοφόρησε το 2011 και είχε ενθουσιώδη υποδοχή από εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς σε όλο τον κόσμο), το Toontastic 3D επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, μεταξύ των οποίων βιβλία ή σχολικές εργασίες για την επιστήμη, μικρές ιστορίες και καρτούν.
  Το Toontastic 3D είναι διαθέσιμο και  δωρεάν σε κινητά, tablets και επιλεγμένα Chromebooks, στο GooglePlayStore και το iOSAppStore. Η εφαρμογή θα ενθαρρύνει τα παιδιά να ακονίσουν την φαντασία τους, να εφευρίσκουν και να εξερευνούν ενώ αναπτύσσουν δεξιότητες για τις δημιουργικές θέσεις εργασίας του μέλλοντος- είτε ονειρεύονται να γίνουν δημιουργοί ταινιών, δάσκαλοι, σχεδιαστές, σκιτσογράφοι ή απλά θέλουν να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας τους
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Toontastic 3D: Η παιδική φαντασία αποκτά τρεις διαστάσεις (video) Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top