• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  13 Ιανουαρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 13 Ιανουαρίου 2017 - 9:44 μ.μ.

  Παππάς: Λύση «τύπου Μαρινόπουλου» για ΔΟΛ και Mega

  Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ και ερωτηθείς τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το Mega Channel, είπε ότι στα θέματα αυτά η κυβέρνηση κινείται με αρχές και υπογράμμισε ότι «δεν είμαστε στον καιρό που δίνονταν δάνεια με ‘αέρα'».
  Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε ως ευκταία μια λύση «τύπου Μαρινόπουλου», όπου θα βρεθεί επενδυτής να βάλει χρήματα και να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.
  «Συνέχιση της λειτουργίας, χωρίς επενδυτή και ‘ζεστό χρήμα' δεν μπορεί να υπάρξει» είπε ο υπουργός.
  Ερωτηθείς για τις μηνύσεις του Π. Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη-Π. Τζένου, ο κ. Παππάς είπε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια, όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.
  «Να συμφωνήσουμε ότι αυτά τα όρια δεν μπορεί κανείς να τα υπερβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.
  Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση από το ΕΣΡ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ερωτηθείς αν θα είναι 4 μόνο οι τηλεοπτικές άδειες τόνισε ότι θα καταλήξουμε στον τελικό αριθμό μετά από διαβούλευση και με την σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ όπως ψηφίσαμε στη Βουλή πρόσφατα.
  Πηγή: news.gr

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top