• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Ιανουαρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Ιανουαρίου 2017 - 9:00 π.μ.

  Η διαφανής τηλεόραση της LG έρχεται από το μέλλον

  Είναι μια τηλεόραση. Και μάλιστα διαφανής!

  Εάν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ένα μόνο κομμάτι τεχνολογίας στην έκθεση CES 2017 που μας ταξιδεύει στο μέλλον, τότε αυτό ανήκει στην LG Display. Και δεν είναι ούτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ούτε ένας υποβρύχιος drone, ούτε ένα φανταχτερό VR headset.
  Ναι, σωστά διαβάσετε – η LG Display κατασκεύασε μια τηλεόραση που σας επιτρέπει να δείτε τι υπάρχει πίσω από αυτή. Χάρη στη φύση της τεχνολογίας OLED (Forté της LG), η οποία έχει πολύ υψηλότερη διαπερατότητα φωτός από το κανονικό πάνελ LED / LCD, ήταν σε θέση να οικοδομήσουν μια οθόνη, που μοιάζει με παράθυρο όταν είναι σβηστή, αλλά μπορεί να δείξει εικόνες όταν είναι ανοιχτή. Η τηλεόραση, μια πρωτότυπη οθόνη 55-ιντσών, δεν είναι ωστόσο απόλυτα διαφανής. Η ελαφρά αδιαφάνεια σημαίνει ότι δεν είναι ακριβώς σαν να κοιτάς μέσα από γυαλί όταν είναι κλειστή, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό.
  Η LG δεν έχει πολλές πληροφορίες για την οθόνη, αν και είπε ότι το πάνελ έχει πλήρη ανάλυση HD ή 1080p. Η έλλειψη 4K δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι είναι ένα πρωτότυπο και υψηλότερη ανάλυση θα περιόριζε τη διαπερατότητά της περαιτέρω, καθιστώντας την πιο σκοτεινή όταν είναι κλειστή.
  Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η LG Display έχει δείξει ένα διαφανές πάνελ. Έχει παρουσιάσει μία 18-ιντσών οθόνη το 2014. Τώρα, στις 55 ίντσες, η τεχνολογία φαίνεται να τελειοποιείται και για σαλόνια.
  Όσο για τη χρήση της, εκτός του ότι θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει με τη γέφυρα του Starship Enterprise , οι διαφανείς οθόνες έχουν αρκετές εμπορικές εφαρμογές: Είναι θεωρητικά τέλειες ως heads-up οθόνες σε αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, εμπορευματοκιβώτια (όπως ψυγεία ή μηχανήματα αυτόματης πώλησης) που θα μπορούσαν να έχουν σαφείς πλευρές, χωρίς την ανάγκη για έναν πίνακα ελέγχου και βιτρίνες καταστημάτων.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Η διαφανής τηλεόραση της LG έρχεται από το μέλλον Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top