• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017
    - Δημοσιεύτηκε, Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 - 5:18 μ.μ.

    Σπετσοφάι

    Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά.
    Μερίδες: 6.

    Υλικά Συνταγής.


    2 λουκάνικα χοιρινά κοντά στα 500 γρ.
    3 πολύχρωμες πιπεριές.
    1 πράσινη πιπεριά κέρατο.
    250 γρ. ντομάτα στον τρίφτη.
    3 σκελίδες σκόρδο.
    1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα.
    1 ποτήρι μπύρα.
    1 φύλλο δάφνης.
    1 κρεμμύδι.
    1 κουταλάκι ζάχαρη.
    4-5 σταγόνες tabasco.
    ελαιόλαδο.
    αλάτι.
    πιπέρι.
    φρέσκο θυμάρι.
    Εκτέλεση Συνταγής.

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες. Σοτάρουμε ανακατεύοντας περιοδικά μέχρι να πάρει χρώμα το λουκάνικο. Με μία τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τα λουκάνικα και προχωράμε με τα λαχανικά. Κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε το σκόρδο και το προσθέτουμε και αυτό και ανακατεύουμε καλά. Στο τηγάνι επαναφέρουμε τα λουκάνικα και ανεβάζουμε την θερμοκρασία. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε το σπετσοφάι με τη μπύρα. Αφήνουμε να πάρει μία βράση για 2 λεπτά και προσθέτουμε την ντομάτα, τη δάφνη, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το tabasco, λίγο θυμάρι, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε με προσοχή, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μέτριο και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το σπετσοφάι με φρεσκοψημμένο χωριάτικο ψωμί.

    http://www.alwayshungry.gr
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σπετσοφάι Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
    Scroll to Top