• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Ιανουαρίου 2017
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Ιανουαρίου 2017 - 4:09 μ.μ.

  Λεβέντης: Αν η Γεννηματά πάρει πίσω τον Παπανδρέου θα ξεσπάσει εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ

  Σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
  Ο κ. Λεβέντης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό NORTH 98, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία, σημειώνοντας: «Έχουμε μία κυβέρνηση που κλώθει τον αργαλειό και δεν προχωράει στις αποφάσεις και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα». Επιπλέον, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πιστεύει στη δραχμή λέγοντας: «Πώς να γίνει αυτό όταν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δραχμή και όχι στο ευρώ; Το 80% και πάνω των οπαδών του πιστεύει στη δραχμή.
  Μου λένε, και δεν πάμε να φύγουμε, κουραστήκαμε από το ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κατάκοποι. Υπάρχει μία έλξη ανάμεσα στην ακροδεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ, εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζουν, αν δείτε, ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Αν πίστευαν στην Ευρώπη και το ευρώ τι θα έπρεπε να λένε;».
  Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «έχει κάνει αλλαγή και έχει ωριμάσει. Είναι πιο ώριμος, πολεμάει ο Τσίπρας, χωρίς το κόμμα, χωρίς προορισμό, αλλά δεν μου έχει πει ότι η δραχμή είναι λύση. Είναι ώριμος, αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Με τι κόμμα, επομένως, θα πάει να κάνει όλα αυτά που υπόσχεται, αν αυτοί λένε, να πάει στο διάολο η Ευρώπη και να πάμε στη δραχμή».
  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ: «Αν κάνει αυτό το λάθος η Φώφη Γεννηματά και πάρει τον Γιώργο Παπανδρέου θα ξεσπάσει εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο.
  Θα φύγουν και άλλοι από το κόμμα, γιατί ο Παπανδρέου είναι ο πιο ανάξιος πολιτικός, αυτός μας κατέστρεψε. Από εμπόρευμα θα τους γίνει νεκρό φορτίο, αντί για μπροστά θα τους πάει πίσω.  Για όλη αυτήν την κακοδαιμονία του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας ευθύνεται το γεγονός πως ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Καραμανλής ούτε κανένας κερατάς δεν έκαναν την Ελλάδα Ευρώπη, αλλά παραμείναμε Βαλκάνιοι».
  Πηγή: newsbeast.gr

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

 • Scroll to Top