• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 - 8:30 π.μ.

  Το σεληνιακό όχημα του 21ου αιώνα έρχεται από την Audi [Βίντεο]

  Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες-teaser και ένα μικρής διάρκειας video, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο παραπάνω πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του σεληνιακού οχήματος του 21ου αιώνα.
  Ένα Lunar Rover με σύστημα quattro που θα είναι έτοιμο να συνδράμει οποιαδήποτε μελλοντική κοσμική αποστολή.
  Σε συνεργασία με το τιμ ερευνητών -αποκαλούμενο προφανώς χιουμοριστικά- «επιστημόνων μειωμένου ωραρίου», η Audi λέει ότι εξελίσσει το Lunar quattro της με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ακραίες καταστάσεις που θα συναντήσει στην επιφάνεια της Σελήνης. Έτσι, η διαδικασία μιας τέτοια εξέλιξης περιέλαβε τους μηχανικούς ανάπτυξης σε αυτό που η Audi ονομάζει «ηλεκτρονικά υψηλών επιδόσεων».
  Το σεληνιακό Rover θα διαθέτει επίσης ένα έξυπνο σύστημα AWD που θα εγγυάται ότι δεν θα κολλήσει ποτέ.
  Κάνοντας χρήση νέων υλικών και αλουμινένιων εκτυπώσεων 3D, το μη επανδρωμένο σεληνιακό όχημα της Audi λέγεται ότι ζυγίζει μόλις 30 kg. Για να το προετοιμάσουν να εξερευνήσει την άγονη επιφάνεια του Φεγγαριού, οι μηχανικοί θα το στείλουν σε κάποια έρημο της Μέσης Ανατολής (δεν έχουν πει ακόμη σε ποια), προκειμένου να γίνει η προσομοίωση από δύο πρωτότυπα rover.
  To Audi Lunar Rover quattro που σχεδιάζεται να κάνει λανσαριστεί στο διάστημα σε μια από τις αποστολές των Διαστημικών Πτήσεων, θα κάνει χρήση τεσσάρων καμερών για να μπορεί να αποτυπώσει τρισδιάστατες και 360º φωτογραφίες.

  Πηγές: Γιάννης Κουτσουφλάκης, drive.gr, pronews.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Το σεληνιακό όχημα του 21ου αιώνα έρχεται από την Audi [Βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top