• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - 3:58 μ.μ.

  Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν;

  Φως στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν ενδέχεται να πέσει τις επόμενες μέρες, καθώς μια νεαρή άστεγη στη Ρώμη, θεωρείται ότι θα μπορούσε να είναι το τετράχρονο κοριτσάκι από την Αγγλία, που χάθηκε το 2004 στην Πορτογαλία.

  Προς το παρόν, η εικασία αυτή βασίζεται μόνο στην ομοιότητα της κοπέλας, που ζει στους δρόμους της Ρώμης, με τις φωτογραφίες της Μαντλίν, καθώς και στο ότι η νεαρή άστεγη απαντά στα αγγλικά, σε όποιον της απευθύνεται.

  «Το χρώμα των ματιών της, το σχήμα της μύτης της και το ότι μιλά αγγλικά μπορούν και να μας κάνουν να σκεφθούμε πως ίσως να πρόκειται για το εξαφανισμένο κοριτσάκι.

  Αλλά επιβάλλεται να είναι κανείς επιφυλακτικός, διότι η νεαρή αυτή κοπέλα δεν έδωσε καμία ουσιαστική πληροφορία βάσει της οποίας να μπορεί κάποιος να την συνδέσει πράγματι με την Μαντλίν«, γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.

  Η ίδια εφημερίδα προσθέτει ότι σήμερα η Μαντλίν, αν- όπως όλοι ελπίζουν- είναι ακόμη ζωντανή, θα είναι 13 ετών.

  Η άστεγη που βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης και δηλώνει πως ονομάζεται Μαρία, δείχνει όμως να είναι κάπως μεγαλύτερη.

  Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, αλλά μέχρι στιγμής η νεαρή άστεγη δεν θέλει να αναφερθεί στο παρελθόν της ούτε δέχθηκε να κοιμηθεί σε χώρους φιλοξενίας των «κλοσάρ» της Ρώμης.

  Πηγή: fimes.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν; Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top