• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 - 2:17 μ.μ.

  Βίτσας: Παράλογο να συζητάς για ομαδικές απολύσεις σε μια χώρα με ανεργία πάνω από 20%


  "Στρατιωτικά δεν με τρομάζουν καθόλουν, οι λεονταρισμοί του Ερντογάν, γιατί ξέρουμε τις δυνάμεις μας. 'Οπως ξέρουμε και τις δυνάμεις της γείτονος και συμμάχου χώρας. Οι δηλώσεις αυτές όμως μας καλούν να είμαστε σε μια εγρήγορση", δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά" ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, και υπογραμμίζει ότι: "πολιτικά η Τουρκία έχει εμπλοκές σε πολλά επίπεδα και έχει ανοιχτά πολλά ζητήματα. 'Εχει μπλέξει στα ανατολικά της σύνορα, έχει μπλέξει με την πολιτική της στο Κυπριακό, έχει "κραδασμούς" στο βόρειο τμήμα της, αλλά και στις σχέσεις με την Ε.Ε. Υπάρχουν, δηλαδή, παρά πολλές εντάσεις. Αν το όλο ζητούμενό τους, έχει να κάνει με διαπραγμάτευσή τους με την Ε.Ε ή με τις υπερδυνάμεις, νομίζω ότι διπλωματικά ακολουθούν λανθασμένο δρόμο".
  Αναφερόμενος στο ζήτημα των ομαδικών απολύσεων τονίζει ότι: "Σε μια χώρα με ανεργία πάνω σπό 20% είναι παράλογο να συζητάς για ομαδικές απολύσεις. Εκεί, δηλαδή, που ψάχνεις για περισσότερες θέσεις εργασίας, συζητάς για περισσότερες θέσεις ανεργίας, θεωρώντας ότι αυτό ευνοεί την ανταγωνιστικότητα".
  Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας δηλώνει: "Ξεκάθαρα όχι. Το υποχρεωτικό είναι κάτι το οποίο ούτε καν συζητάμε. Εθελοντικά, ισχύει και σήμερα".
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Βίτσας: Παράλογο να συζητάς για ομαδικές απολύσεις σε μια χώρα με ανεργία πάνω από 20% Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top