• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 - 3:28 μ.μ.

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΒΔ Ιταλία

  Ως το απόγευμα θα διαρκέσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας στη βορειοδυτική Ιταλία, στις περιφέρειες Πεδεμόντιο και Λιγουρία.

  Μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος πέθανε κι ένας αγνοείται. Ένας ψαράς έχασε την ζωή του στην περιφέρεια της Γένοβας και ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Τορίνο αγνοείται εξαιτίας της υπερχείλισης ποταμών λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων και της θαλασσοταραχής

   Περίπου 450 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τα οποία είχαν πλημμυρίσει ή κινδύνευαν από τα ορμητικά νερά.

  Στο Τορίνο, ο ποταμός Πάδος έχει ανέβει ένα μέτρο πάνω από την στάθμη επιφυλακής ενώ και ο ποταμός Τάναρο, στα σύνορα Λιγουρίας και Πεδεμόντιου, ξανάρχισε να απειλεί με νέα υπερχείλιση σειρά από κατοικημένες περιοχές.

  Οι οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις συνεχίζουν να είναι σε πολλές περιπτώσεις, προβληματικές και την περασμένη νύχτα η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε τουλάχιστον δέκα χωριά.

  Οι υπεύθυνοι της Υπηρεσίας πάντως υπογραμμίζουν ότι ο αποτελεσματικός καθαρισμός των ποταμών και η ενίσχυση των φραγμάτων επέτρεψε να αποφευχθεί ένας πολύ βαρύτερος απολογισμός.
  Πηγή: pagenews.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΒΔ Ιταλία Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top