• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - 1:12 μ.μ.

  ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για τον Κ. Στεφανόπουλο: Ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος

  Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωση του για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου Ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος διατέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από το 1995 έως το 2005, μετά από πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου και εν συνεχεία του Κώστα Σημίτη. Κατά την διάρκεια της προεδρικής θητείας ενίσχυσε το κύρος του θεσμού ως αποτέλεσμα της σοβαρής και διακριτικής άσκησης των καθηκόντων του. Έθεσε ως υψηλή προτεραιότητα και πέτυχε την συμφιλίωση των πολιτικών παρατάξεων και την άμβλυνση των πολιτικών παθών. Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπηρέτησε το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα, τη Δημοκρατία μας από όλες τις θέσεις στις οποίες βρέθηκε, με σεβασμό στους θεσμούς, στους πολίτες, στους κανόνες.

  Σε μια εποχή που οι θεσμοί βρίσκονται σε κρίση ή απαξίωση, πολιτικοί σαν τον Κωστή Στεφανόπουλο μας θυμίζουν πως η Ελλάδα μπορεί καλύτερα.

  Ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για τον Κ. Στεφανόπουλο: Ένας σπουδαίος πολιτικός και άνθρωπος Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top