• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 - 7:41 μ.μ.

  Παντοάν: Η αδήλωτη οικονομία στην Ιταλία αγγίζει τα 190 δισ. ευρώ το χρόνο

  «Τα 190 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο αγγίζει η αδήλωτη οικονομία στην Ιταλία», δήλωσε σήμερα ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν  ενώ πρόσθεσε «το ποσό αυτό, αντιστοιχεί στο 12% του ΑΕΠ της χώρας».
  Σύμφωνα με τον κ. Πάντοαν «η φοροδιαφυγή εμποδίζει την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική ένταξη». Αναγνώρισε, συγχρόνως, ότι «παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι στον τομέα αυτό, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά βήματα και το όλο θέμα παραμένει κύρια προτεραιότητα».
  Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ιταλός πρωθυπουργός αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, θέλησε να τονίσει ότι «η φορολογική πίεση στην Ιταλία βρίσκεται ακόμη σε υπερβολικά υψηλό επίπεδο, και η μείωσή της είναι ο πρώτος ουσιαστικός τρόπος για την εφαρμογή της κοινωνικής δικαιοσύνης».
  Ο Ματέο Ρέντσι υπογράμμισε, επίσης, ότι «η οικονομική αστυνομία πρέπει να τίθεται στις υπηρεσίες του φορολογούμενου, αλλάζοντας τον τρόπο του σκέπτεσθαι, σε ότι αφορά τη σχέση του πολίτη με τη δημόσια διοίκηση».
  Πηγή: newsbeast.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Παντοάν: Η αδήλωτη οικονομία στην Ιταλία αγγίζει τα 190 δισ. ευρώ το χρόνο Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top