• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 - 3:56 μ.μ.

  Ο Πειραιάς αντιδρά στη φιλοξενία ανήλικων ασυνόδευτων

  Στη φιλοξενία είκοσι ασυνόδευτων προσφυγόπουλων σε δομή της ΜΚΟ PRAKSIS αντιδρούν οι κάτοικοι της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας του Πειραιά, υποστηρίζοντας πως θα είναι η αρχή για τη δημιουργία hotspot σε μια ήδη υποβαθμισμένη περιοχή.
  Σύμφωνα με τις αιτιάσεις των κατοίκων, που όπως φαίνεται υποστηρίζουν συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, ο αριθμός των παιδιών αλλά και των κτιρίων που θα διαμένουν μπορεί να αυξηθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ιδιότυπο hotspot στην περιοχή τους. 
  Συζήτηση για το θέμα έγινε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο διεξήχθη υπό το βλέμμα βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να χαρακτηρίζει «αδιανόητο» το συγκεκριμένο γεγονός, υπογραμμίζοντας πως δεν γίνεται σε μια πόλη, που φιλοξένησε χιλιάδες ανθρώπους στο λιμάνι και έλαβε τα συγχαρητήρια όλων, να υπάρχουν φωνές ενάντια στη στέγαση ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών.
  Για μια ακόμα φορά η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να στήσει μια νέα εστία έντασης στον Πειραιά, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα ασυνόδευτα παιδιά που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, θέλοντας να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς.
  Πηγή: enallaktikos.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο Πειραιάς αντιδρά στη φιλοξενία ανήλικων ασυνόδευτων Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top