• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  23 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, 23 Νοεμβρίου 2016 - 7:00 π.μ.

  Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος επανεκκίνησης του Google Chrome

  Πώς μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του Chrοme; Με το κλασσικό και συνήθη τρόπο που ξέρετε. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας για να ξεκινήσει και πάλι.

  Αλλά ο Chrοme προσφέρει μια ειδική URL διεύθυνση που καθιστά εύκολη την επανεκκίνησή του. Πηγαίνετε στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης και πληκτρολογήστε το
  chrome://restart και πατήστε το πλήκτρο Enter. Και ως δια μαγείας το πρόγραμμα περιήγησης θα κάνει επανεκκίνηση.

  Με βάση τα παραπάνω και εφόσον κάνετε συχνές επανεκκινήσεις στον Chrοme, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα σελιδοδείκτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε επανεκκίνηση με ένα κλικ. Δείτε πως:

  Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + D (για Windows) ή Cmd + D (για Mac) για να βρεθείτε στο περιβάλλον δημιουργίας ενός σελιδοδείκτη. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στην οθόνη σελιδοδείκτη που θα εμφανιστεί, βάλτε το chrome://restart στο πεδίο εισαγωγής URL, δώστε του ένα όνομα για παράδειγμα «Επανεκκίνηση» στο πεδίο Όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να δημιουργήσετε τον συγκεκριμένο σελιδοδείκτη.

  Αυτό ήταν. Αν θέλετε να ψαχτείτε πιο πολύ, πληκτρολογήστε chrome://chrome-urls στην μπάρα διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης για να δείτε και άλλες εσωτερικές σελίδες του Chrοme που μπορείτε να προσεγγίσετε μέσω των ειδικών URL διευθύνσεων.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος επανεκκίνησης του Google Chrome Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top