• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 - 7:48 μ.μ.

  Ντράγκι: Προς όφελος της ευρωζώνης μια λύση στο ελληνικό χρέος

  Επιφυλακτικός ως προς την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους εμφανίστηκε ο Μάριο Ντράγκι τονίζοντας πως θα είναι προς όφελος της ευρωζώνης να υπάρξει μια λύση για το ελληνικό χρέος.
  Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι μιλώντας ενώπιον της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου απαντώντας σε ερωτήσεις Ελλήνων ευρωβουλευτών σχετικά με τις επικείμενες αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, υπογράμμισε: «Εξακολουθούν να υπάρχουν επιφυλάξεις σε σχέση με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους» και ως εκ τούτου είναι «προς όφελος της ευρωζώνης στο σύνολό της και της Ελλάδας να βρεθεί μια διαρκής λύση που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».
  Επιπλέον, ανέφερε πως στο Eurogroup της 7ης Νοεμβρίου «προετοιμάστηκε το πρώτο πακέτο των μέτρων», σημειώνοντας πως αναμένει μια συμφωνία γι' αυτά στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, τον Δεκέμβριο. «Προσβλέπουμε σε μια λύση που μπορεί να επαναφέρει πλήρως την εμπιστοσύνη στη βιωσιμότητα της δυναμικής του δημόσιου χρέους και να αντιμετωπίζει τους βασικούς κινδύνους σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα», κατέληξε ο επικεφαλής της ΕΚΤ.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ντράγκι: Προς όφελος της ευρωζώνης μια λύση στο ελληνικό χρέος Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top