• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 - 5:52 μ.μ.

  Μητσοτάκης σε επιχειρηματίες στη Βουλγαρία: Μόνο με μείωση φορολογικών συντελεστών θα έρθει ανάπτυξη

  Την ανάγκη να υπάρξει γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
  Ο πρόεδρος της ΝΔ, πέρα από τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, έκανε ομιλία σε Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη χώρα.
  Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στη Βουλγαρία αποτελούν παράδειγμα εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας. «Είναι επιχειρήσεις οι οποίες ξέφυγαν από τα στενά όρια της Ελλάδας και αποφάσισαν να επενδύσουν εκτός Ελλάδας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τη δική τους δυναμική», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
  Ακόμη, εξέφρασε τη θέση της ΝΔ ότι «μόνο μέσα από μία γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορεί να έρθει ανάπτυξη στη χώρα. Και μόνο με μία τέτοια μείωση φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα».
  Μία τέτοια πολιτική, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης «θα δράσει και αποτρεπτικά για εκείνες τις επιχειρήσεις, τις λίγες επιχειρήσεις, οι οποίες επιλέγουν άλλες χώρες, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν τη φορολογική τους έδρα».
  Πηγή: iefimerida.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Μητσοτάκης σε επιχειρηματίες στη Βουλγαρία: Μόνο με μείωση φορολογικών συντελεστών θα έρθει ανάπτυξη Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top