• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 - 5:25 μ.μ.

  Με αυτό το απλό κόλπο θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο μακριές

  Σου έχουμε το ιδανικό κόλπο για μακριές βλεφαρίδες Ναι, είναι τόσο απλό. Το βάρος δίνεται στον τρόπο που θα εφαρμόσεις το mascara, γι' αυτό διάβασε προσεκτικά.

  Τι χρειάζεσαι

  Ένα καθρέφτη χειρός και το mascara σου.

  Τι κάνεις

  Αντί να ξεκινήσεις την εφαρμογή του mascara από τη βάση των βλεφαρίδων σου, εφάρμοσε την πρώτη στρώση mascara κατά μήκος των πάνω άκρων των βλεφαρίδων σου. Στη συνέχεια, αφού έχεις βεβαιωθεί στον καθρέφτη σου ότι το mascara έχει καλύψει όλες τις εξωτερικές άκρες των βλεφαρίδων σου, άπλωσε τη δεύτερη στρώση από τις ρίζες προς τις άκρες, όπως έκανες μέχρι σήμερα.

  Γιατί λειτουργεί

  Όταν απλώνεις πάνω από μία στρώση mascara σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σου, τις κάνεις πιο βαριές, με αποτέλεσμα να κολλούν μεταξύ τους και να μην αναδεικνύεται το μήκος τους. Απλώνοντας την πρώτη στρώση μόνο στις εξωτερικές άκρες, δίνεις περισσότερο μήκος εκεί που το χρειάζεσαι, χωρίς το βάρος και ενδεχομένως τα ενοχλητικά κομμάτια που δημιουργεί το περίσσιο προιόν.
  Tromaktiko
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Με αυτό το απλό κόλπο θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο μακριές Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top