• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  29 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, 29 Νοεμβρίου 2016 - 11:00 π.μ.

  Καυτή: Ποια η κούκλα αδερφή της Νοτοπούλου. Χορεύτρια του pole dancing [φωτο]


  Ποια είναι η καυτή αδερφή της Νοτοπούλου που μεταξύ άλλων είναι χορεύτρια του pole dancing;

  Εκτός από την Κατερίνα Νοτοπούλου που έγινε διευθύντρια του νεοσύστατου πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, καλλιτεχνική φλέβα έχει και η αδελφή της, Μαρία.

  Η Μαρία Νοτοπούλου παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες ασχολήθηκε με τον χορό και ειδικότερα το pole dancing.

  Ένας συνδυασμός αισθησιακού χορού και γυμναστικής που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο.

  Απόδειξη των αποτελεσμάτων της διαρκούς εξάσκησης της στον χορό πάνω σε στύλο, το ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα της, όπως αυτό αποτυπώνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που η ίδια αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Αν και νεαρότερη σε ηλικία η Μαρία Νοτοπούλου αδερφή της Κατερίνας, το βιογραφικό της πέραν των σπουδών της περιλαμβάνει περισσότερη εργασιακή εμπειρία από εκείνο της αδελφής της.

  Η 24χρονη Μαρία Νοτοπούλου έχει εργαστεί σε καφέ μπαρ της πόλης, σε κατάστημα πώλησης καφέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ωρομίσθια υπάλληλος στο ταμείο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

  Συγκεκριμένα η αδερφή της Νοτοπούλου προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις 21/10/2014 έως τις 29/03/2015, η οποία ανανεώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ μετά από οκτώ μήνες, από τις 03/11/2015 μέχρι τις 24/04/2016.

  Πέντε μήνες αργότερα θα ανανεωθεί για μία ακόμη φορά. Από τις 27/09/2016 μέχρι σήμερα η Μαρία Νοτοπούλου εκτελεί χρέη ταμία στο Κρατικό Θέατρο, ευελπιστώντας ότι ίσως καταφέρει, και με τη βοήθεια της αδελφής της βέβαια, να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

  Δείτε τις φωτογραφίες της αδερφής της Κατερίνας Νοτοπούλου, Μαρία:

  Πηγή: fimes.gr

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 • Κάντε like στον istioforo news

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Καυτή: Ποια η κούκλα αδερφή της Νοτοπούλου. Χορεύτρια του pole dancing [φωτο] Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top