• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  21 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, 21 Νοεμβρίου 2016 - 1:29 μ.μ.

  Facebook: Πρωτοβουλία 500 νέων προσλήψεων στο Λονδίνο


  Kατά 50% θα αυξήσει το προσωπικό του στο Λονδίνο το Facebook, ο κολοσσός των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, μέσα στο 2017. Θα προσληφθούν 500 νέοι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων, από μηχανικούς μέχρι προγραμματιστές και από σημαντικά στελέχη μέχρι πωλητές.

  today-we-launched-facebook-live-for-ever

  Η βάση των περισσότερων νέων εργαζόμενων θα είναι στο Λονδίνο καθώς η εταιρεία αναδιαμορφώνει τα γραφεία της στην Fitzrovia ώστε να τα χρησιμοποιήσει ως τη νέα της έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Το Facebook άνοιξε για πρώτη φορά γραφεία στο Λονδίνο το 2007 και τώρα οι εργαζόμενοι εκεί αριθμούν τους 1.000, ενώ οι καινούριες προσλήψεις θα τους ανεβάσουν κατά 500.

  Την επέκταση της εταιρείας αναμένεται να ανακοινώσει η Νικολά Μέντελσον, η αντιπρόεδρος της εταιρείας στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Ασία, κατά τη διάρκεια του λόγου που θα εκφωνήσει στην διάσκεψη της Συνομοσπονδίας της Βρετανικής Βιομηχανίας που θα γίνει σήμερα Δευτέρα. «Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει ένα από τα καλύτερα μέρη για μια τεχνολογική εταιρεία και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Facebook» είπε η ίδια.

  Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν καλωσόρισε τα νέα λέγοντας πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι επιπλέον απόδειξη ότι το Λονδίνο συνεχίζει να αναπτύσσεται ως τεχνολογικό κέντρο. «Το Λονδίνο εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για τα τεχνολογικά επιχειρηματικά ξεκινήματα», πρόσθεσε.
  Πηγή: pagenews.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Facebook: Πρωτοβουλία 500 νέων προσλήψεων στο Λονδίνο Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top