• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016
    - Δημοσιεύτηκε, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 - 7:45 π.μ.

    "ΚΡΥΨΤΕ" πριν πόση ώρα είχατε "μπει" στο facebook - "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ" τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα [photos]

    Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει... π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.
    Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

    Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

    Υπολογιστής

    Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

    tromaktiko9461.jpg
    Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

    tromaktiko9462.jpg
    Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: "ΚΡΥΨΤΕ" πριν πόση ώρα είχατε "μπει" στο facebook - "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ" τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα [photos] Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
    Scroll to Top