• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 - 9:24 μ.μ.

  Χαμός στη δίκη με την 38χρονη «μαύρη χήρα»: «Δεν τους θέλω αυτούς…Δεν είναι γήπεδο εδώ κυρία μου»

  Τι έγινε στη δίκη της 38χρονης χήρας που σκότωσε τον άντρας της;

  Χαμός ανάμεσα στην πρόεδρο του δικαστηρίου και στους δικηγόρους της 38χρονης χήρας σημειώθηκε την Παρασκευή στη δίκη για τη δολοφονία του 42χρονου ναυτικού Θανάση Λάμπρου στην Ερμιονίδα.

  Για μεροληψία σε βάρος της κατηγορουμένης από την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρίπολης έκαναν λόγο οι συνήγοροι της 38χρονης χήρας και κατέθεσαν αίτηση εξαίρεσης της προέδρου, που όμως απορρίφθηκε αργά το απόγευμα.

  Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου οι δικηγόροι της χήρας είχαν αποχωρήσει, καθώς, όπως ανέφεραν, η πρόεδρος δεν διέκοψε, όπως ζήτησαν, λόγω εξάντλησης.

  Το δικαστήριο είχε ορίσει δύο νέους δικηγόρους από την Τρίπολη, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη, γεγονός που εξόργισε τους δύο δικηγόρους, οι οποίοι την Παρασκευή προσήλθαν ζητώντας την εξαίρεση της προέδρου.

  Πάντως, κατά τη έναρξη της δίκης, οι δύο συνήγοροι της 38χρονης χήρας προσήλθαν κανονικά, όπως επίσης και οι δύο διορισμένοι δικηγόροι.

  Οταν η έδρα έλαβε τη θέση της, η 38χρονη κατηγορούμενη είπε: «Εγώ δεν θέλω αυτούς τους δικηγόρους, εγώ θέλω τους δικούς μου», με την πρόεδρο να υπενθυμίζει την αποχώρηση των συνηγόρων της, αναφέροντας:

  «Εδώ δεν είναι γήπεδο και αρένα, εδώ είναι δικαστήριο. Η συμπεριφορά των συνηγόρων βλάπτει την κατηγορουμένη». Ο δικηγόρος της παρέδωσε στο δικαστήριο έγγραφο υπογεγραμμένο από την 38χρονη, το οποίο αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

  Σύμφωνα με αυτό, η 38χρονη χήρα υπέβαλε ένσταση στη διευθύνουσα της συζήτησης πρόεδρο και αίτηση εξαίρεσης προέδρου του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δυσπιστία για την αμεροληψία, την οποία υποστήριξε ότι έχει η πρόεδρος.

  Με τη σειρά της η πρόεδρος ανέφερε ότι παρευρίσκεται κανονικά στη θέση της, γιατί δεν έχει πάρει έγγραφο από την Εισαγγελία για την εξαίρεσή της, όπως ο νόμος ορίζει.

  Ακολούθησαν λεπτά έντασης μεταξύ της προέδρου και του συνηγόρου Σπύρου Ρομποτή, ο οποίος μίλησε για παραλήρημα της προέδρου, ενώ εκείνη φανερά ενοχλημένη ζήτησε να καταγραφούν στα πρακτικά όσα λέγονται.

  Ο Σπύρος Ρομποτής εξήγησε για το αίτημα εξαίρεσης: «Επειδή είναι πρόεδρος Πρωτοδικών και δεν υπάρχει δεύτερος, θα πρέπει να αναπληρωθεί η απουσία της από ομόβαθμο δικαστή.

  Ως εκ τούτου, έρχεται από το Ναύπλιο ομόβαθμος δικαστής, προκειμένου να συμμετέχει στη σύνθεση που θα αποφασίσει».

  Πηγή: fimes.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Χαμός στη δίκη με την 38χρονη «μαύρη χήρα»: «Δεν τους θέλω αυτούς…Δεν είναι γήπεδο εδώ κυρία μου» Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top