• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 - 5:37 μ.μ.

  Ενταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο]

  Ενταση σημειώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων της πόλης να εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς.
  Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μέχρι την έδρα φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της προέδρου της Ενωσης Συμβολαιογράφων, Ιωάννας Χρουσαλά Μπιλίση, ζητώντας να διακοπεί η διαδικασία πλειστηριασμού ενός χωραφιού στο Πανόραμα και δύο επαγγελματικών χώρων.
  Οπως αναφέρει το thestival, αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν εντός της αίθουσας, απομάκρυναν τους διαμαρτυρόμενους μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

  Οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ωστόσο, κατ' εξαίρεση σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ενταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top