• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 - 8:14 μ.μ.

  Χανιά: Καταστράφηκαν τάφοι από την κατολίσθηση πλαγιάς λόγω της κακοκαιρίας (φωτό)

  Μεγάλες ζημιές από την κατολίσθηση μικρής πλαγιάς και την υποχώρηση τοιχίου υπέστησαν τάφοι σε κοιμητήριο που βρίσκεται στην περιοχή Μπαμπιόλος Βατόλακκου στον δήμο Πλατανιά.
   
  Τα χώματα από την πλαγιά που υποχώρησε λόγω της έντονης και συνεχούς βροχόπτωσης σήμερα, έσπασαν το τοιχίο, κομμάτια του οποίου έπεσαν στο κοιμητήριο της περιοχής με αποτέλεσμα να προκαλέσουν πολλές ζημιές σε 5 τάφους.
   
  Όπως είπε ο ιερέας της περιοχής στο Flashnews.gr, είχε αρκετές φορές στο παρελθόν προειδοποιήσει τις αρχές για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν το τοιχίο και την πιθανότητα να σπάσει και να προκαλέσει ζημιές ωστόσο τίποτα δεν έγινε για την αποκατάστασή του. ΄'Ετσι με την υποχώρηση της μικρής πλαγιάς και το βάρος των χωμάτων, το τοιχίο διαλύθηκε καταστρέφοντας τους τάφους πάνω στους οποίους έπεσε.
   
  Μάλιστα όπως είπε, από τύχη δεν άνοιξαν τάφοι από τα χώματα και τις πέτρες και δεν παρασύρθηκαν λείψανα από την κακοκαιρία.
   
  tffnrkrot1
   
  tffnrkrot2
   
  tffnrkrot3
   
  tffnrkrot4
   
  tffnrkrot5
   
  tffnrkrot6
   
  tffnrkrot10
   
  tffnrkrot14
   
  Πηγή: www.flashnews.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Χανιά: Καταστράφηκαν τάφοι από την κατολίσθηση πλαγιάς λόγω της κακοκαιρίας (φωτό) Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top