• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 - 6:33 μ.μ.

  Αθήνα: Διαμαρτυρία από τους ρακοσυλλέκτες κατά του Δήμου Αθηναίων

  Συνθήματα κατά του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος μετέφερε το εθιμικό παζάρι τους σε άλλη περιοχή του Ελαιώνα, δίπλα στον προσφυγικό καταυλισμό
  Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα οι ρακοσυλλέκτες, με αφορμή την απομάκρυνση τους που διέταξε πριν από 15 ημέρες ο Δήμος Αθηναίων από την περιοχή του Ελαιώνα όπου πραγματοποιούσαν το υπαίθριο παζάρι του.

  Αν και ο Δήμος Αθηναίων του έχει παραχωρήσει άλλη περιοχή προκειμένου να κάνουν το παζάρι τους, οι ρακοσυλλέκτες αντιδρούν και ζητούν να τους επιστραφεί και πάλι το παλιό σημείο όπου εκθέτουν την πραμάτεια τους. Το σημείο αυτό βρίσκεται δίπλα στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα.

  Οι ρακοσυλλέκτες έφτασαν στο περιφραγμένο υπαίθριο χώρο κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του δήμου Αθηναίων και ταυτόχρονα ζητούσαν να τους δοθεί πάλι πίσω ο χώρος που για πολλά χρόνια πουλούσαν την πραμάτεια τους. Στις 13 Νοεμβρίου ο Δήμος Αθηναίων μαζί με μπουλντόζες, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, έφτασαν στο χώρο του Ελαιώνα και ξήλωσαν τους αυτοσχέδιους πάγκους.

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αθήνα: Διαμαρτυρία από τους ρακοσυλλέκτες κατά του Δήμου Αθηναίων Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top