• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 - 6:44 μ.μ.

  ΑΣΕΠ: 52 προσλήψεις στην ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας και στην ΓΓ Δημοσίων Εσόδων του ΥΠΟΙΚ

  Προκήρυξη για πρόσληψη 52 ατόμων στην γενική γραμματεία δημόσιας περιουσίας και στη γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων του υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.
  Συγκεκριμένα:
  Κλάδος ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού είκοσι εννέα (29) θέσεις και
  Κλάδος ΠΕ Χημικών είκοσι τρεις (23) θέσεις
  Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:
  α) ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
  Έλεγχος της ορθής εφαρμογής του νομικού πλαισίου περί δημοσίων επιχειρήσεων και αξιολόγησης των οικονομικών αποτελεσμάτων των ΔΕΚΟ του Κεφαλαίου Α΄ του Ν. 3429/2005(Α΄/314). Έλεγχος της ορθής εφαρμογής της νομοθεσίας διοίκησης, διαχείρισης και αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου από τους εποπτευόμενους φορείς της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας. Εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία και τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, έλεγχος και ορθή εφαρμογή της και βελτίωση εσόδων από την προστασία και διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.
  β) ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
  Οι υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Χημικών ασκούν τα καθήκοντά τους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων των Χημικών Υπηρεσιών για την εκπλήρωση της αποστολής του Γενικού Χημείου του Κράτους.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΑΣΕΠ: 52 προσλήψεις στην ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας και στην ΓΓ Δημοσίων Εσόδων του ΥΠΟΙΚ Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top