• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016
  - Δημοσιεύτηκε, Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 - 8:44 μ.μ.

  Αιφνιδιαστική μεταστροφή της Άγκυρας στη Συρία - Ερντογάν: «Μπήκαμε για να διώξουμε τον τύραννο Άσσαντ»

  Αιφνιδιαστική μεταστροφή της τουρκικής πολιτικής στη Συρία εξήγγειλε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην 7η Σύνοδο του Βοσπόρου.
  Πιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν αναφερόμενος στην επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου είπε πως στόχος της Τουρκίας για την εισβολή στην βόρεια Συρία είναι η ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσσαντ τον οποίο αποκάλεσε «τύραννο» και καμία άλλη.
  «Γιατί μπήκαμε; Δεν έχουμε βλέψεις σε συριακό έδαφος. Το ζήτημα είναι να δώσουμε  αυτά τα εδάφη στους  αληθινούς ιδιοκτήτες τους. Λέγοντας αυτό είμαστε εκί για την εγκαθίδρυση της δικαιοσύνης.
  Μπήκαμε στην Συρία για να δώσουμε ένα τέλος στην κυριαρχία του τυράννου  Al Assad, ο οποίος τρομοκρατεί με κρατική τρομοκρατία. Δεν μπήκαμε για κανένα άλλο λόγο», είπε ο Ερτνογάν στο  νέο παραλήρημά του.
  Ο ίδιος ανέβασε τον αριθμό των θυμάτων από τον πόλεμο στην Συρία στο 1 εκατ. χωρίς όμως να πει που βασίζει αυτές τις εκτιμήσεις του.
  «Κατά τη δική μου εκτίμηση σχεδόν 1 εκατ. άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία, Αυτοί οι θάνατοι συνεχίζονται χωρίς εξαίρεση για γυναίκες και παιδιά.  Που είναι τα ΗΕ; Τι κάνουν; Είναι στο Ιράκ; Όχι. Πάντα διδάσκαμε την υπομονή αλλά δεν αντέξαμε στο τέλος και μπήκαμε στη Συρία μαζί με τον FSA», είπε ο πρόεδρος της χώρας που εξόπλιζε την ISIS.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αιφνιδιαστική μεταστροφή της Άγκυρας στη Συρία - Ερντογάν: «Μπήκαμε για να διώξουμε τον τύραννο Άσσαντ» Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top